När upphör min licens att gälla

Om du använder den senaste versionen av ESET Smart Security eller ESET NOD32 Antivirus visas förfallodatumet för din licens i programmets huvudfönster.

Obs! Det kan ta 24–48 timmar efter att du har installerat eller angett ett nytt användarnamn och lösenord innan det nya förfallodatumet visas.
  1. Öppna programmets huvudfönster genom att klicka på ESET-ikonen bredvid systemklockan eller genom att klicka på Start – Alla Program – ESET – ESET Smart Security eller ESET NOD32 Antivirus.
  2. I huvudmenyn klickar du på Skyddsstatus. Förfallodatumet visas till höger bredvid Licensen gäller till
Obs! Om det inte visas väntar du 24–48 timmar innan informationen visas

Licens för ESET Remote Administrator

Du hittar förfallodatumet på licensen för ESET Remote Administrator genom att du följer stegen nedan:
  1. Öppna ERAC (ESET Remote Administrator Console) genom att klicka på Start – Alla Program – ESET – ESET Remote Administrator-konsol – ESET Remote Administrator-konsol.
  2. Klicka på Verktyg – Serveralternativ. Förfallodatumet visas i området Licensinformation.