Hur uppgraderar jag min ESET-säkerhetsprodukt från utvärderingsversionen till den fullständiga versionen

Om du önskar uppgradera din utvärderingsversion av ESET NOD32 Antivirus till den fullständiga versionen följer steg-för-steg-instruktionerna nedan. När du har uppgraderat kan det ta 24 till 48 timmar innan det nya förfallodatumet visas. Om du redan har köpt en licens hoppar du till steg 4.
  1. Öppna programmets huvudfönster genom att klicka på ESET-ikonen bredvid systemklockan eller genom att klicka på Start – Alla Program – ESET – ESET NOD32 Antivirus
  2. I huvudmenyn till vänster klickar du på Skyddsstatus och sedan på Köp den fullständiga versionen...
  3. När du har slutfört köpet får du ett e-postmeddelande med ett nytt användarnamn och lösenord (vanligtvis inom en timme).
  4. Du behöver inte installera om programvaran. I programmets huvudfönster klickar du på Uppdatera och sedan på Uppgradera till den fullständiga versionen. ESET NOD32 Antivirus försöker då hämta den senaste virussignaturuppdateringen och visar också fönstret med licensinformation.
  5. Ange det nya användarnamnet och lösenordet som skickades till dig när du köpte din licens.

Obs! Var noga med att skriva in ditt användarnamn och lösenord exakt så som de ser ut.

– Användarnamnet och lösenordet är skiftlägeskänsliga och bindestrecket i användarnamnet är viktigt
    – Lösenordet består av tio tecken som samtliga är gemener
    – Om du kopierar och klistrar in bör du vara aktsam på att inte markera ett blanksteg för mycket
    – Vi använder inte bokstaven L i lösenord (använd siffran ett (1) istället)
    – Ett stort 0 är siffran noll (0) medan ett litet o är lilla bokstaven o
  6. Klicka på OK. Om du angav användarnamn och lösenord korrekt uppgraderas du till den fullständiga versionen och uppdateringen av virussignaturdatabasen kan slutföras. Det kan ta 24–48 timmar efter att du har angett ditt nya användarnamn och lösenord innan det nya förfallodatumet visas.