Hur ställer jag in min ESET-produkt så den inte varnar mig om Windows-uppdateringar

Som standard meddelar din ESET-säkerhetsprodukt dig när det finns tillgängliga uppdateringar för ditt operativsystem. Du kan modifiera eller inaktivera de här meddelandena genom att följa stegen nedan:
  1. Öppna programmets huvudfönster genom att klicka på ikonen bredvid systemklockan eller genom att klicka på Start – Alla Program – ESET – ESET Smart Security eller ESET NOD32 Antivirus.
  2. Tryck på tangenten F5 för att öppna fönstret med avancerade inställningar.
  3. I trädet med avancerade inställningar som visas till vänster klickar du på Verktyg – Systemuppdateringar.
  4. Välj den meddelandeinställning som du vill använda i den nedrullningsbara menyn och stäng sedan fönstret med avancerade inställningar genom att klicka på OK.
  5. Om du vill återställa skyddsstatusen till maximalt skydd (grönt) klickar du på Skyddsstatus i huvudmenyn och sedan på här i meddelandet Operativsystemet är inte uppdaterat.
  6. När fönstret med systemuppdateringar öppnas klickar du på Kör systemuppdatering. Sedan antingen uppdaterar ditt operativsystem eller också stänger du fönstret Windows-uppdatering.