Hur får jag bort meddelandetaggarna som läggs till i mina e-postmeddelanden

ESET Smart Security och ESET NOD32 Antivirus ger användare möjligheten att bifoga meddelanden till utgående eller inkommande e-postmeddelanden vilket indikerar att meddelandet har genomsöks och inte är infekterat. Det är väldigt enkelt att ta bort de här meddelandena eller ange att de bara ska visas i infekterade e-postmeddelanden. Om du vill ta bort de här meddelandena eller justera deras inställningar följer du stegen nedan:
  1. Öppna programmets huvudfönster genom att klicka på ESET-ikonen bredvid systemklockan eller genom att klicka på Start – Alla Program – ESET – ESET Smart Security eller ESET NOD32 Antivirus.
  2. Tryck på tangenten F5 för att visa fönstret med avancerade inställningar. I trädet med avancerade inställningar klickar du på Skydd mot virus och spionprogram/Skydd av e-post.
  3. I området Varningar och meddelanden anger du dina personliga inställningar för inkommande och utgående e-post. Om du aldrig vill att meddelandena ska bifogas anger du Endast till infekterad e-post eller Aldrig.

Obs! Med vissa fönsterinställningar kanske inte alla tre alternativen (Aldrig|Endast till infekterad e-post|Till all e-post) är synliga i de nedrullningsbara menyerna. Om du vill visa och kunna välja de andra alternativen klickar du på de små uppåt- eller nedåtpilarna tills det önskade alternativet visas.
  4. Du bekräftar dina inställningar genom att klicka på OK.

Obs! De e-postmeddelanden som redan har taggats behåller sin ursprungliga tagg.