Om oss

Om Eurosecure

Eurosecure är distributör för ESET:s programvaruprodukter i Skandinavien. För support eller försäljningar hittar du vår kontaktinformation här.

Eurosecure är exklusivt utsett att distribuera och marknadsföra ESET-programvara i den skandinaviska regionen, d.v.s. Danmark, Finland, Färöarna, Grönland, Island, Norge och Sverige. ESET-programvara har enorm marknadspotential och det är oss en sann ära att vara en del av ESET:s team och representera den skandinaviska regionen.

Om ESET

ESET utvecklar programvarulösningar som levererar direkt och omfattande skydd mot de datorsäkerhetshot som utvecklas. Vi banade vägen och fortsätter att vara marknadsledande inom området proaktiv hotdetektering. ESET NOD32 Antivirus, vår flaggskeppsprodukt, får konsekvent de bästa lovorden i alla typer av jämförande test och är den grundläggande produkten som ESET:s produktlinje är baserad på där även ESET Smart Security ingår.

ESET Smart Security är en integrerad lösning för antivirus, antispionprogram, antispam och personlig brandvägg som kombinerar exakthet, hastighet och extremt lågt resursutnyttjande för att skapa den mest effektiva säkerhetslösningen på marknaden.

Försäljning i över 160 länder, ESET har produktionskontor för hela världen i Bratislava, Slovakien och distributionskontor i San Diego, USA. ESET har också kontor i Buenos Aires, Argentina och Prag, Tjeckien och representeras i övriga världen av ett vidsträckt partnernätverk.

ESET NOD32 Antivirus

Byggt på den prisbelönta ThreatSense-motorn är ESET NOD32 Antivirus en nära integrerad säkerhetslösning som användare kan lita på när det gäller att skydda sina datorer. ESET Smart Security upptäcker och oskadliggör virus, trojaner, maskar, annonsprogram, spionprogram, nätfiske, spökprogram och andra Internethot. ESET NOD32 Antivirus omfattande, proaktiva och maximala skydd har endast en minimal påverkan på en dator. Användare kommer inte att uppleva någon prestandaförsämring när programmet körs. Efter en snabb och smidig installation körs ESET NOD32 Antivirus tyst i bakgrunden och ger användaren en säker och skyddad datorupplevelse.

ESET Smart Security

ESET Smart Security är en nära integrerad säkerhetslösning som användare kan lita på när det gäller sina datorers säkerhet. Byggt på den prisbelönta ESET NOD32 Antivirus och dess kraftfulla ThreatSense-motor innehåller ESET Smart Security också antispionprogram, antispam och egna brandväggsfunktioner. Med hjälp av ThreatSense – marknadens mest avancerade heuristik – krymper det sårbara fönstret mellan ett virusutbrott och nya signaturuppdateringar.

ESET Smart Security upptäcker och oskadliggör virus, trojaner, maskar, annonsprogram, spionprogram, nätfiske, spökprogram och andra Internethot som du kan träffa på online. Det tillhandahåller ett omfattande, proaktivt skydd med en minimal påverkan på datorns prestanda.